Finn Spring

Lähdevesi ja laatu

Lähdevesi ja laatu

Toimintamme keskiössä on puhdas suomalainen lähdevesi. UNESCO on tutkinut makean veden laatua eri puolilla maailmaa ja havainnut suomalaisen juomaveden laadultaan maailman parhaaksi. Ajatuksemme mukaisesti vesi on ikuisesti kiertävä luonnontuote. A mundo condito - maailman luomisesta lähtien.

SPRING-lähdevesien laatu ja maku on palkittu kansainvälisesti. Olemme saaneet arvostetun ja maailmanlaajuisen Superior Taste Award -laatutunnustuksen, 3 tähteä, SPRING-lähdevedelle jo viitenä vuonna peräkkäin.

superior taste award 3

Toimimme Keski-Pohjanmaalla, keskellä puhtainta suomalaista luontoa. Lähdevetemme nostetaan Multilan luonnon lähteestä, jonka kapasiteetti on mittava. Lähteen kapasiteetista on tällä hetkellä käytössä noin 30 %. Luonnonlähteessä vesi uusiutuu jatkuvasti, eikä vedenottomme vaikuta sen toimintaan tai pohjaveteen, ylimenovesi virtaa purona Lestijokeen.

Testaamme vedenlaatua päivittäisillä kokeilla. Veden puhtaus on tärkein laatutekijä meillä valmistettavissa tuotteissa. Tuotantomme on sertifioitu vuodesta 2001 lähtien. Bureau Veritas myönsi Finn Springille BRC-elintarviketurvallisuussertifioinnin vuonna 2021. BRC-sertifikaatti korvaa aiemman, vuonna 2013 myönnetyn FSSC 22 000 – elintarviketurvallisuussertifikaatin.

BRC-sertifioinnin avulla pystymme arvioimaan ja osoittamaan, että valmistetut tuotteet täyttävät elintarviketurvallisuusvaatimukset, ja pystymme hallinnoimaan elintarviketurvallisuuden riskejä.

Standardoinnin edut

  • avoimuuden lisääntyminen yritystoiminnassa
  • tuotannon virtaviivaistuminen
  • elintarvikkeisiin liittyvien riskien minimointi
  • sisäisten prosessien tehostuminen
  • henkilökunnan motivaation paraneminen
  • ennakoivaa suhtautumista elintarviketurvallisuuteen
  • keskittyminen tärkeimpiin elintarviketurvallisuuden haasteisiin




BRC-sertifikaatti Sykäräisen-tehdas >>

BRC-sertifikaatti Lestijärven-tehdas >>

 

Oiva-raportti >>