Finn Spring

Ajankohtaista

Funktionaalinen SPRING Voima-sarja saapuu kauppoihin toukokuussa 2016

Finn Springin uutuusjuomat tuovat markkinoille tuulahduksen uusimmista trendeistä, juomiin on lisätty mm. erilaisia kollageeneja.

Me Finn Springillä uskomme, että juoma on nykyisin muutakin kuin janonsammuttaja. Hyvä juoma virkistää, antaa nautintoa, tarjoaa lisäarvoa ja aitoa hyötyä. Uskomme myös kuluttajien lisääntyneeseen tiedostamiseen tuotteiden ravintoarvoista, sokerin laadusta sekä määrästä ja kiinnostuksesta tehdä hyviä valintoja. Nämä uskomukset ohjaavat meitä kun kehitämme uutta ja mietimme miten palvelemme suomalasia kuluttajia onnistuneesti ja uudella tavalla. ”Tutkimme ja seuraamme jatkuvasti juoma-alan kehittymistä ja pyrimme poimimaan trendit, jotka sopivat SPRING- ajatteluun ja suomalaisille kuluttajille. Toimme markkinoille sarjan jossa on hyvät, suomalaiseen makumaailmaan sopivat maut, vain hitunen aitoa sokeria, aidot luonnolliset aromit sekä roimasti hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja sekä uusia innovaatioita juomapuolella. Tästä reseptistä syntyi uusi voimasarja”, kertoo Finn Spring:n laatupäällikkö Riikka Pelkonen. Voima-sarja vastaa myös funktionaalisten ja vähemmän sokeria sisältävien tuotteiden kysyntään. Juomat sisältävät kohtuullisesti sokeria, max. 4,0 g/100 ml.

SPRING Voiman lähde

SPRING hyvinvointijuomat tunnistat etikettien Voima-tunnisteesta. Sarjaan kuuluu 3 makua; NÄTTI, PUHTI ja RYHTI. ”Halusimme nimetä juomat tavalla, että nimi ohjaa kuluttajaa jo siihen maailmaan mihin tuotteen sisältämät ainesosat myös vaikuttavat. Mutta ajattelemme ehdottomasti niin, että esimerkiksi NÄTTI sopii myös aidoille isännillekin, kyllähän kollageeni tekee hyvää miestenkin iholle”, summaa markkinoinnista vastaava Minna Ali-Haapala.

SPRING Nätti - tekee ensisijaisesti hyvää iholle, hiuksille ja kynsille!

SPRING NÄTTI on mansikan ja guavanmakuinen juoma joka sisältää kollageenia, sinkkiä, seleeniä sekä E- ja C-vitamiineja jotka korostavat kauniin iloista ilmettä. (Huom. sopii myös isännille.
SPRING NÄTTI sisältää Verisol® -kollageenipeptidiä, jotka ovat tärkeitä ainesosia terveen ihon yläpidolle ja jotka todistetusti parantavat ihon kimmoisuutta.

SPRING Ryhti – tukee luuston ja nivelten hyvinvointia!

SPRING RYHTI on mangon ja limenmakuinen juoma joka sisältää kollageenia, kalsiumia ja D-vitamiinia! SPRING RYHTI sisältää Fortigel® - kollageenipeptidiä, joka stimuloi rustosolujen kykyä tuottaa uusia rustosoluja sekä ylläpitää ja parantaa nivelten liikkuvuutta vähentäen nivelongelmia.

SPRING Puhti – virkistää väsyneimmänkin!

SPRING PUHTI on guarananmakuinen juoma, jonka sisältämä kofeiini ja C- ja B-vitamiinit piristävät väsyneimmänkin. SPRING PUHTI sisältää 100 % päivittäisestä C-vitamiinin sekä B6- ja B12 – vitamiinien tarpeesta!

Lataa tiedote (pdf)

20.05.2016