Finn Spring

Ajankohtaista

SPRING AQUA on nyt SPRING

Finn Springin oma tuotemerkki SPRING koki täydellisen uudistuksen. Lähtökohtana muutokselle toimi maailmallakin palkittu SPRING AQUA Premium lähdevesipullo.

”Ajatus SPRING-juomien visuaalisesta uudistamisesta potkaistiin käyntiin kun voitimme Pentawards Gold Award 2015 palkinnon SPRING AQUA Premium lähdevesi-pullollamme. Premium-pullon design on mielestämme niin kaunis, että halusimme tuoda ripauksen tätä maailmaa ja ajattelua myös perusvalikoimaamme” kertoo Finn Springin markkinointikoordinaattori Minna Ali-Haapala.

Uudistetuissa etiketeissä korostuvat entisestään brändille asetetut arvot sekä halu seurata aikaamme ja kuluttajien toiveita. Halusimme korostaa entisestään seikkaa, että olemme suomalainen perheyritys, tuotteemme valmistetaan Suomessa, aina puhtaaseen ja aitoon Keski-Pohjalaiseen lähdeveteen. Lisäksi selkeys ja tuotteiden yhtenäisyys sekä hento tuulahdus Premium-maailmaa toteutuvat nyt uudistetun ilmeen avulla.

Myös yksi merkittävä muutos tehtiin koskien brändinimeämme. Ennen vesituotteemme kulkivat SPRING AQUA brändin alla, nyt käytämme brändiä SPRING. Ainoan poikkeuksen luon SPRING AQUA Premium pullot, jotka edelleen erottuvat designillaan ja nimellään perusvalikoimastamme.
SPRING – brändimuutos myös viennissä.

Vienti on yksi liiketoimintamme kulmakivistä ja suomalainen lähdevesi on hyvin korkealle arvostettu elintarvike maailmalla. Haluamme rakentaa SPRING-brändiä yhtenäisesti myös vientimaissa, ja etiketeissä tapahtunut muutos tulee koskemaan myös vientituotteitamme. Suomalaisuuden ja tarinamme korostaminen toimii myös maailmalla, jossa Suomi tunnetaan puhtaasta luonnostaan ja korkeasta elintarviketasostaan.

Suurimmat vientimaamme ovat tällä hetkellä Saksa, Venäjä, Arabiemiraatit sekä Kiina. Ruotsissa valmistamme ja myymme SPRING brändiä Ruotsalaisen tytäryhtiömme kautta.

Lataa tiedote (pdf)

20.05.2016