Finn Spring

Ajankohtaista

Finn Springille design- ja makupalkinto


Premium-vesipullolle kultainen muotoilupalkinto Italiassa

SPRING AQUA Premium -pullo palkittiin kansainvälisessä A'Design Award -muotoilukilpailussa Italian Comossa 28.6. Pullon kartionmuotoiselle, skandinaaviselle muotoilulle myönnettiin Golden A'Design Award -palkinto pakkausmuotoilun sarjassa. Kilpailussa palkittiin yhteensä 2437 voittajaa 106 maasta, 98 eri muotoilukategoriassa. Kilpailussa palkitaan teoksia esimerkiksi arkkitehtuurin, teollisen muotoilun, graafisen suunnittelun, muodin ja palvelumuotoilun aloilla. Palkintoja on viittä eri tasoa: platina, kulta, hopea, pronssi ja rauta. Finn Springiltä kultaisen palkinnon kävivät vastaanottamassa yrityksen perustajat Virpi ja Hannu Ali-Haapala.

A’ Design Awards -kilpailun tarkoitus on jakaa tietoisuutta hyvistä muotoilukäytännöistä ja -periaatteista kansainvälisesti. Kilpailu pyrkii antamaan inspiraatiota muotoilijoille, yrityksille ja brändeille ympäri maailman, jotta nämä kehittäisivät yhä parempia tuotteita ja palveluja ihmisille.

Lisätietoja kilpailusta >>

 

Lähdevetemme maku palkittiin neljättä kertaa Brysselissä

Kansainvälinen makuinstituutti, International Taste Institute, palkitsi lähdevetemme neljäntenä vuonna peräkkäin täydellä kolmella tähdellä (poikkeuksellisen hyvä maku). Kolme tähteä myönnetään tuotteille, joiden yhteispisteet ylittävät 90 prosenttia. Vuosittain järjestettävässä sokkotestauksessa riippumaton, 200 arvostetusta eurooppalaisesta kulinaristisen alan ammattilaisesta, koottava jury arvioi elintarvikkeita eri puolilta maailmaa. Huippukokkien ja -sommelierien muodostamaan juryyn kuuluu esimerkiksi useita Michelin-ravintoloissa työskenteleviä ammattilaisia yli 20 maasta.

International Taste Institute on Brysselissä toimiva ruoka- ja juoma-alan monikulttuurinen yhdistys, jonka tavoitteena on kannustaa tuottajia valmistamaan yhä parempia elintarvikkeita. Yhdistys on johtava kuluttajaelintarvikkeiden arviointi- ja sertifiointitaho.  

Lisätietoja makutestistä >>

23.07.2019