Finn Spring

Ajankohtaista

Sami Kejonen avainasiakaspäälliköksi

Tradenomi Sami Kejonen on nimitetty Finn Spring Oy:n avainasiakaspäälliköksi. Kejonen vastaa tehtävässään Finn Springin myynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä nimettyjen vähittäiskaupan asiakkuuksien sekä foodservice-tukkukaupan osalta. Kejonen aloitti tehtävässään syyskuun alussa.

Kejosella on laaja elintarvikealan kokemus niin vähittäiskaupan kuin foodservicen osalta 14 vuoden ajalta. Hän on toiminut myyntitehtävissä kahvi- ja mehubrändien parissa muiden muassa Pauligilla ja Johan & Nyströmillä. Ratkaisukeskeinen lisäarvon tuottaminen asiakkaille on hänen vahvaa osaamisaluettaan. Finn Springille Kejonen tuo vahvistusta brändiliiketoimintaan ja palvelukonseptien räätälöintiin tukkukaupassa.

Iida Nylander asiakkuuspäälliköksi

Tradenomi Iida Nylander on nimitetty Finn Springin asiakkuuspäälliköksi. Nylander vastaa tehtävässä yrityksen sisäisten toimintojen organisoinnista myynnin rajapinnassa. Kotimaan asiakkuuksien kehittäminen ja toimitusketjun sujuvuuden varmistaminen kuuluvat myös hänen vastuualueisiinsa. Nylanderilla on useiden vuosien kokemus Finn Springin myynnin tukitehtävistä.

Finn Spring Oy on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja sillä on vakiintunut, johtava asema private label -vesituotteiden valmistajana. Kasvua ovat vauhdittaneet kustannustehokas tuotanto, vahva tuotekehitys, korkea laatu sekä tuotteille myönnetyt useat kansainväliset palkinnot. Tulevaisuudessa Finn Spring tavoittelee kasvua etenkin brändiliiketoiminnan saralla.

11.10.2019