Finn Spring

Ajankohtaista

Villi on vastuullisempi kotimainen juomabrändi tilanteisiin, joissa tarvitset pullotettua vettä

 

Villi on päivittäistavarakauppojen ensimmäinen suomalainen juomasarja, jonka muovipullo valmistetaan 100 % kierrätysmateriaalista. Kokonaan kierrätysmateriaalista valmistetun pullon hiilijalanjälki on arviolta jopa puolet pienempi kuin uudesta muovista valmistetun. Kierrätysmateriaalin käyttöönoton ansiosta vältetään jopa noin 165 tonnia uutta muovia vuonna 2020. Villi-pullon voi kierrättää tavalliseen tapaan pullonpalautuksessa.

Villi-juomat on sitouduttu valmistamaan 100 % uusiutuvaa energiaa käyttäen. Ostettu energia on kokonaisuudessaan Suomen luonnonsuojeluliiton hyväksymää, kotimaisella tuulivoimalla tuotettua EKOenergiaa. Juomatehtailla tuotetaan lisäksi aurinkoenergiaa omilla aurinkopaneeleilla.

Villi-tuotteiden valmistuksessa syntyvä hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä ja uusia tapoja edelleen pienentää sitä etsitään jatkuvasti. Jäljelle jäävä hiilijalanjälki hyvitetään kokonaan niin raaka-aineiden, valmistuksen kuin logistiikankin osalta. Hyvitys tapahtuu investoimalla kansainvälisiin, Gold Standard -sertifioituihin päästöttömiin energiahankkeisiin - tällä hetkellä lahjoitetaan vedenpuhdistimia Keniaan ja puhtaampia keittimiä Ugandaan.

 

100 % pullo kierrätettyä muovia

100 % hiilijalanjälki hyvitetty

100 % uusiutuvalla energialla valmistettu

 

Finn Spring haluaa vastuullisen juomaperheen avulla toimia suunnannäyttäjänä kohti kestävämpää juomateollisuutta. Villin on luonut perheyrityksemme nuorempi sukupolvi, jolle vastuullisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat aina olleet kiinteä osa maailmankuvaa. Villissä kiteytyy tavoitteemme varmistaa puhtaan lähdeveden saatavuus myös tuleville sukupolville.

Villi-tuoteperhe

Kesyttämätön Villivesi syntyy Sykäräisen sydänmailla Keski-Pohjanmaalla. Sen tärkein raaka-aine, lähdevesi, virtaa villinä harjujen huomassa, jossa luonto sen itse suodattaa. Villi-tuoteperheeseen on koottu raikkaita, suomalaisten kuluttajien toivomia makuja.

Nauti Multilan luonnonlähteen vettä kuplilla tai ilman, hurmaannu maustetuista vichyistä tai herkuttele kevyesti mehukivennäisvesillä.Villi Lähdevedet ja Villi Vichyt valmistetaan Multilan lähteen veteen ja Villi Mehukivennäisvedet Parannankankaan pohjaveteen. Villi-juomien maut ja värit poimitaan suoraan luonnosta eikä tuotteisiin lisätä mitään keinotekoista. Juomat maustetaan luontaisin aromein, ja ne ovat säilöntäaineettomia.

Villi Lähdevesi 0,5 l

Käsittelemätöntä, luonnon itse suodattamaa raikasta vettä Multilan lähteestä. Lähdeveden maku ja laatu on palkittu kansainvälisesti.

Hinta: 1,40 €*

Villi Hiilihapollinen lähdevesi 0,5 l

Luonnon itse suodattamaa raikasta lähdevettä. Lisäsimme vain kuplat ja nautinto on valmis!

Hinta: 1,40 €*

Villi Vahva vichy 0,5 l

Markkinoiden vahvin vichy! Nauti kesähelteillä tai saunajuomana.

Hinta: 1,60 €*

Villi Vichy sitruuna-katajanmarja 0,5 l

Kuplivan kevyt virvoke, joka sopii mainiosti ruuan seuraksi tai liikkujan janon sammuttajaksi.

Hinta: 1,60 €*

Villi Vichy puutarhamarjat 0,5 l

Vastustamaton yhdistelmä kirpeää punaherukkaa ja pehmeää vadelmaa.

Hinta: 1,60 €*

Villi Mehukivennäisvesi omena-inkivääri 0,33 l

Nauti kevyeen herkutteluun omenatarhan antimista inkiväärin potkun kera. Sisältää B6-vitamiinia. Juoma saa makeutensa mehun lisäksi ripauksesta hedelmäsokeria. Yhteensä sokeria on vain 3 g/100 ml.

Hinta: 1,90 €*

Villi Mehukivennäisvesi mustikka-kuusenkerkkä 0,33 l

Metsänraikas makuyhdistelmä vie sinut kuusimetsään ja marjamättäille. Sisältää sinkkiä. Juoma saa makeutensa mehun lisäksi ripauksesta hedelmäsokeria. Yhteensä sokeria on vain 3 g/100 ml.

Hinta: 1,90 €*

 

* Hinnat suuntaa-antavia ja vaihtelevat kauppaketjuittain ja myymälöittäin

Saatavuus: K-Citymarketit ja K-Supermarketit kautta maan

 

Kuluttajatiedustelut: https://villivesi.fi/ota-yhteytta/

Mediatiedustelut: Minttu Ryytty, markkinointikoordinaattori minttu.ryytty@finnspring.fi, p. 0445623169

 

@villivesi

#villi #villivesi

 

Tulosta tiedote

 

15.05.2020