Finn Spring

Ajankohtaista

KTM Jarno Aho (42) on nimitetty 12.10.2020 alkaen Finn Spring Oy:n kaupalliseksi johtajaksi. Aho on toiminut aiemmin yhtiön myynnin ja markkinoinnin neuvonantajana ja osoittanut tänä aikana kyvykkyytensä kehittää Finn Springin liiketoimintaa.

Aho liittyy nimityksensä myötä Finn Springin johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa konsernissa Suomen, Ruotsin ja viennin myynti- ja markkinointitoimintojen sekä valikoimien kehittämisestä yhdessä kaupallisen tiimin kanssa.

Aholla on kymmenen vuoden kokemus kaupallisista tehtävistä ja omien tuotemerkkien kehittämisestä Carlsberg- konsernissa. Juomateollisuuden lisäksi Aho on toiminut johtotehtävissä muun muassa mainos- ja mediatoimistoissa sekä Kekkilässä, jossa hän vastasi konsernin kuluttajatuotetarjooman kehittämisestä Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.

 

Lisätiedot:

Virpi Ali-Haapala, hallintojohtaja, p. 040 827 8711, virpi.ali-haapala@finnspring.fi
Jarno Aho, kaupallinen johtaja, p. 050 5819 630, jarno.aho@finnspring.fi

 

Finn Spring on keskipohjalainen perheyritys, joka valmistaa vuosittain noin 90 miljoonaa litraa erilaisia lähdevesipohjaisia juomia. Yritys on Suomen suurin lähdevesien pakkaaja noin 90 prosentin markkinaosuudella.

 

Tulosta tiedote >>

12.10.2020