Finn Spring

Ajankohtaista

 

HAEMME KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON JA VARASTOLLE

Toholammille ja Lestijärvelle

Tuotantotehtävissä valmistat ja pakkaat lähdevesipohjaisia juomia tuotantolinjoilla, käytät tuotantokoneita ja huolehdit laadunseurannasta. Varastotehtävissä hoidat kuormien lastauksia, rahtiasiakirjoja ja muita varaston ja logistiikan tehtäviä.

Odotamme sinulta jämäkkää ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työhön. Työtehtävät ovat vuorotyötä, jonka ikäraja on 18 vuotta. Tarvitset tehtävissä IT-taitoja ja katsomme muun teknisen osaamisen eduksesi.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää hygieniapassia, jonka hankinnassa autamme tarvittaessa. Tarjoamme haasteelliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työn kasvavassa yrityksessä. Haluatko olla mukana joukoissamme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2.2021 mennessä osoitteeseen: virpi.ali-haapala@finnspring.fi. Lisätietoja saat hallintojohtaja Virpi Ali-Haapalalta puh. 040 827 8711 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 90 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 28,1 miljoonaa euroa vuonna 2019. Haluamme edistää kestävämpää juomateollisuutta: käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa ja hyvitämme omien tuotemerkkiemme hiilijalanjäljen.

05.01.2021