Finn Spring

Ajankohtaista

OSA-AIKAINEN KAHVILA-RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ TOHOLAMMIN HÄRKÄNEVALLE

Pisara on Finn Springin Härkänevan-tehtaan yhteydessä toimiva monipuolinen palvelukokonaisuus, johon kuuluu kahvila-ravintola, tehtaanmyymälä, uimahalli ja kuntosali. Ravintola tarjoaa arkisin lounasbuffetia sekä iltaisin ja lauantaisin pizzaa ja grilliruokaa.

Haemme nyt Pisaraan osa-aikaista kahvila-ravintolatyöntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Oletko taitava ruuanlaittaja ja leipoja, jolla on reipas asiakaspalveluasenne ja itsenäinen työote? Tehtävässäsi huolehdit lounasbuffetista sekä pizza- ja grilliruokatilausten ja leivonnaisten valmistuksesta. Työhösi kuuluu myös tehtaanmyymälän ylläpitoa sekä tilojen puhtaanapitoa. Työtä on pääasiassa noin 10-20 tuntia viikossa, painottuen lauantaihin. Kesällä loma-aikana työtä on enemmän. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: virpi.ali-haapala@finnspring.fi. Lisätietoja saat hallintojohtaja Virpi Ali-Haapalalta puh. 040 827 8711 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

KOKOAIKAINEN SIIVOOJA TOHOLAMMILLE JA LESTIJÄRVELLE

Haemme kokoaikaista siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työntekopaikkasi voi sijaita sekä Finn Springin Härkänevan- että Lestijärven tehtaalla. Tehtäviisi kuuluu monipuolista tehdas-, ravintola-, toimisto- ja uimahallitilojen puhtaanapitoa. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: virpi.ali-haapala@finnspring.fi. Lisätietoja saat hallintojohtaja Virpi Ali-Haapalalta puh. 040 827 8711 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 90 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 28,1 miljoonaa euroa vuonna 2019. Haluamme edistää kestävämpää juomateollisuutta: käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa ja hyvitämme omien tuotemerkkiemme hiilijalanjäljen.

09.02.2021