Finn Spring

Ajankohtaista

KAHVILA-RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ/SIIVOOJA

Lylyn Pisara on Finn Springin Härkänevan-tehtaan yhteydessä toimiva monipuolinen palvelukokonaisuus, johon kuuluu kahvila-ravintola, tehtaanmyymälä, uimahalli ja kuntosali. Ravintola tarjoaa arkisin lounasbuffetia sekä iltaisin ja lauantaisin pizzaa ja grilliruokaa.

Haemme nyt kahvila-ravintolatyöntekijää/siivoojaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Oletko taitava ruuanlaittaja ja leipoja, jolla on reipas asiakaspalveluasenne ja itsenäinen työote? Tehtävässäsi huolehdit lounasbuffetin, pizza- ja grilliruokatilausten ja leivonnaisten valmistuksesta sekä tehtaanmyymälän ylläpidosta. Kahvila-ravintolatyö painottuu lauantaihin ja sen lisäksi tehtäviisi kuuluu monipuolista puhtaanapitoa tehdas-, ravintola-, toimisto- ja uimahallitiloissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: virpi.ali-haapala@finnspring.fi. Lisätietoja saat hallintojohtaja Virpi Ali-Haapalalta puh. 040 827 8711 ja osoitteesta www.finnspring.fi ja www.lylynpisara.fi.

09.02.2021