Finn Spring

Ajankohtaista

Finn Springille arvostettu elintarviketurvallisuuden BRC-sertifiointi

 

Finn Springin Toholammin ja Lestijärven tuotantolaitoksille on myönnetty elintarviketurvallisuuden BRC-sertifiointi korkeimmalla AA-luokituksella. BRC-standardi on teollisuuden ammattiryhmien suunnittelema, kansainvälisesti arvostettu elintarvikkeiden laatu- ja turvallisuussertifikaatti.


BRC-sertifikaatin Finn Springille myönsi Bureau Veritas maaliskuussa 2021 tehdyn auditoinnin perusteella. Ennen BRC-sertifiointia Finn Springin kotimaan tuotantolaitokset kuuluivat FSSC 22 000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmään, jonka BRC-elintarviketurvallisuussertifikaatti korvaa.


Tuotteiden laadun ja elintarviketurvallisuuden varmistaminen ovat Finn Springille ensisijaisen tärkeitä. Ponnistelut BRC-elintarviketurvallisuusjärjestelmään siirtymiseksi aloitettiin vuonna 2019. Nyt myönnetty BRC-sertifiointi on osa pitkäjänteistä työtä laadun ja elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi ja kehittämiseksi.


Pyrimme kaikin tavoin täyttämään asiakkaidemme tuoteturvallisuus- ja laatuvaatimukset ja tehostamme jatkuvasti tuotantoprosessejamme. Toimimme elintarvikelainsäädännön puitteissa yhteistyössä viranomaisten ja asiakkaidemme kanssa.

 

Lisätiedot:
Virpi Ali-Haapala, hallintojohtaja, +358 40 827 8711, virpi.ali-haapala@finnspring.fi

04.05.2021