Finn Spring

Ajankohtaista

TUOTEKEHITTÄJÄ

Haemme luovaa ja ideointitaitoista tuotekehittäjää vakituiseen tehtävään laatutiimiimme Toholammille. Monipuolisessa tehtävässäsi toteutat erilaisia juoma-alan tuotekehitysprojekteja yhteistyössä tuotannon, myynnin ja oston kanssa.

Pääset ideoimaan uusia makuyhdistelmiä ja tuoteominaisuuksia niin omille kuin asiakkaidemmekin juomamerkeille. Janoat työssäsi uusia tuotekehitysideoita seuraamalla trendejä maailmalta ja yhteistyökumppaneiltamme. Työnkuvaasi kuuluvat myös tuotehallinta, laadunvarmistuksen laboratoriotehtävät ja elintarviketurvallisuuden ylläpidon tehtävät.

Odotamme sinulta kokemusta elintarvikkeiden tuotekehityksestä ja elintarvikeanalytiikasta ja/tai tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutusta. Laatujärjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksesi. Olet kehityshaluinen ja aikaansaava ideoija, jolla on vahvat yhteistyötaidot. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen. Tarvitset tehtävässä sujuvaa englannin kielen taitoa ja ruotsin osaaminen on eduksi. Sinulla on hyvät tietotekniikan perustaidot (MS Office) ja Synkka-tuotetietojärjestelmän käyttökokemuksesta on hyötyä.

Tarjoamme haasteelliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työyhteisön kasvavassa yrityksessämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian osoitteeseen: virpi.ali-haapala@finnspring.fi. Lisätietoja saat hallintojohtaja Virpi Ali-Haapalalta puh. 040 827 8711 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

TUOTANNON JA VARASTON TYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme toimeliaita ja oma-aloitteisia juoma-alan tuotannon ja varaston työntekijöitä. Tehtävät ovat vakituisia ja sijaitsevat tuotantolaitoksillamme Toholammilla ja Lestijärvellä.

Tuotantotehtävässä valmistat ja pakkaat lähdevesipohjaisia juomia tuotantolinjoilla. Käytät työssäsi automaattisia tuotantokoneita ja huolehdit laadunseurannasta.

Varastotehtävässä hoidat kuormien lastauksia, rahtiasiakirjoja ja muita automaattivaraston ja logistiikan tehtäviä.

Odotamme sinulta jämäkkää ja positiivista työotetta sekä sopeutumista vuorotyöhön. Katsomme teknisen osaamisen eduksesi, mutta tärkeintä on halusi oppia uutta. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hygieniapassia, jonka hankinnassa autamme tarvittaessa.

Tarjoamme haasteelliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työyhteisön kasvavassa yrityksessämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian osoitteeseen: virpi.ali-haapala@finnspring.fi. Lisätietoja saat hallintojohtaja Virpi Ali-Haapalalta puh. 040 827 8711 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 90 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 28,1 miljoonaa euroa vuonna 2019.

01.09.2021