Finn Spring

Luonnollista makua ja keveyttä

Luonnollista makua ja keveyttä -tuoteperheen juomat ovat nimensä mukaisesti kevyitä, mutta täynnä hyvää makua. Raikkaaseen lähdeveteen valmistetut juomat saavat luonnollisen makunsa aidosta mehusta ja maltaasta. Tämän tuoteperheen juomat sisältävät vähemmän kaloreita, ja makeutuksena olemme käyttäneet ripauksen hedelmäsokeria maksimissaan 5 g/100 ml. Vaikka sokerin määrää on vähennetty, ei maussa ole tingitty.

SPRING Kupliva on uudenlainen virvoitusjuomasarja, joka on rehellisesti parempi vaihtoehto sokerillisten juomien valikoimaan. Huippuhyvässä juomassa on vähemmän sokeria, enemmän luonnollisia ainesosia eikä lainkaan lisäaineita.

SPRING Kupliva -virvoitusjuomat sisältävät noin 50 % vähemmän sokeria kuin perinteiset virvoitusjuomat. Vaikka sokerin määrää on vähennetty, ei maussa ole kuitenkaan tingitty. Päinvastoin! Juomiin on käytetty oikeaa mehua tai mallasta sekä luontaisia aromeja antamaan aitoa ja luonnollista makua. Kaiken kruunaa tietysti raikas lähdevesi. Jotain jätimme poiskin: SPRING Kupliva -juomat eivät sisällä olleenkaan säilöntä- tai väriaineita. Virvoitusjuomien uudenlaista ajattelua!

Katso Mallas-Kuplivien video >>

Katso Mehu-Kuplivien video >>

Tutustu myös muihin tuoteperheisiimme