Finn Spring

SPRING AQUA Premium -lähdevedet

Maailman arvokkain asia on puhdas ja raikas vesi. Mielestämme maailman paras juoma ansaitsee pullon, jonka voi ilolla tuoda niin arjen arvokkaisiin hetkiin kuin myös juhlapöytään. Loimme suomalaisen design-tuotteen, joka henkii modernia tyylikkyyttä ja aitoa luonnon raikkautta.

SPRING AQUA Premium lähdevedessä kohtaavat ensiluokkainen laatu ja tyylikäs design. Tuote soveltuu erinomaisesti muun muassa HoReCa ympäristöön, mutta myös kuluttajille, jotka kaipaavat Premium-tuotteita arkipäivän juhlahetkiin. SPRING AQUA Premium – Raikkain kaikista!

 

SPRING AQUA Premium -pullo on palkittu kansainvälisesti.

 

Pullodesign voitti arvostetun ja kansainvälisen Pentawards 2015 Gold Award palkinnon muotoilustaan. Pentawards on maailman arvosteluin kansainvälinen kilpailu, joka on suunnattu yksinomaan pakkausdesignille.

 

Lisäksi korkealle arvostettu German Design Award noteerasi designimme ja nimesi Premium-pullon voittajaksi sarjassa Excellent Communication Design 2017.

German Design Award on yksi maailman tunnetuimmista design-kilpailuista ja sitä pidetään suuressa arvossa ammattipiireissä. Jokainen, joka onnistuu erottumaan tässä äärimmäisen kovatasoisessa kilpailussa on onnistuneesti osoittautunut kuuluvansa parhaiden joukkoon.

SPRING AQUA Premium lähdevesien maku ja laatu on palkittu kansainvälisellä Superior Taste Award palkinnolla.

 

 

  • SPRING AQUA Premium Lähdevesi

    Valikoimassa lähdevesi 0,33 l x 24 kpl laatikossa ja 0,75 l x 6 kpl laatikossa.

  • SPRING AQUA Premium Hiilihapollinen lähdevesi

    Valikoimassa hiilihapollinen lähdevesi 0,33 l x 24 kpl laatikossa ja 0,75 l x 6 kpl laatikossa.