Finn Spring

Ukko-Pekka-juomat

Ukko-Pekka Kotikaljan makuinen juoma 1,5 l

Ukko-Pekka Kotikaljan makuinen juoma on perinteitä kunnioittava maltainen janonsammuttaja, joka sopii virkistämään niin arjessa kuin juhlapöydässäkin. Tämän ruoka- tai janojuoman tunnistaa aidosta kotikaljan mausta, jossa yhdistyvät tasapainoiseksi kokonaisuudeksi maltaiden makeus ja aavistus olutmaista kitkeryyttä. Juoma on nyt saatavilla täysin alkoholittomana - voit nauttia perinteisen kotikaljan mausta ilman alkoholia! Juoman alkoholipitoisuus on 0,0 til.-%.

Ukko-Pekka Alkoholiton olut 0,5 l

Ukko-Pekka tapasi istua takkatulen ääressä siemailemassa kullankeltaista lager-olutta, johon hän oli kovin mieltynyt. Oluen kevyt hedelmäisyys ja miellyttävät katkerot saivat hänet myhäilemään tyytyväisenä. Ukko-Pekka Alkoholiton olut - voit nauttia hyvästä oluesta huoletta.

Ukko-Pekka Alkoholiton olut on oivallinen seurustelu- ja ruokajuoma, saunaillan raikas nautinto tai virkistävä janojuoma. Juoman alkoholipitoisuus on alle 0,5 til.-%.

 

  • Ukko-Pekka Kotikaljan makuinen juoma 1,5 l

    Ainesosat: vesi, sokeri, ohra- ja ruismallas, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (ammoniummenetelmän sokerikulööri), luontaiset aromit, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), humala. Ravintosisältö/100 ml: energia 101 kJ (24 kcal), rasva 0 g, josta tyydyttynyttä 0 g, hiilihydraatit 5,7 g, joista sokereita 5,3 g, proteiini 0,1 g, suola 0 g

  • Ukko-Pekka Alkoholiton olut 0,5 l

    Ainesosat: vesi, ohramallas, humala, humalauute. Ravintosisältö/100 ml: energia 100 kJ (24 kcal), rasva 0,2 g, josta tyydyttynyttä 0,1 g, hiilihydraatit 4,8 g, josta sokereita 0,6 g, proteiini 0,4 g, suola 0,02 g