Finn Spring

Ajankohtaista

Kotimaiset SPRING lähdevedet palkittiin kansainvälisesti!

Suomalaisen lähdevesiyrityksen Finn Springin lähdevesi palkittiin täysin pistein Brysselissä Superior Taste Award -kilpailussa kesäkuun alussa.

Kotimaiset SPRING lähdevedet ovat saaneet tunnustusta kansainvälisessä Superior Taste Award-kilpailussa. Kilpailun järjesti International Taste & Quality Institute (iTQi2016).  SPRING lähdevesi sai täydet kolme tähteä (Exceptional taste) ja hiilihapollinen lähdevesi kaksi tähteä (Remarkable taste). Superior Taste Award-kilpailun voitto on ainutlaatuinen kansainvälinen tunnustus elintarvikkeiden erinomaisesta laadusta.

Organisaation tuomareina on 15 arvostettua ruoka- ja sommeliervaikuttajaa ympäri Eurooppaa. Tuomaristo arvioi tuotteet sokkotestinä. Osallistujia sekä palkittuja tuotemerkkejä oli mukana ympäri maailman.


– Olemme aina ymmärtäneet lähdevetemme ensiluokkaisen laadun, perustuuhan koko toimintamme tälle upealle luonnon raaka-aineelle. Olemme hyvin otettuja SPRING-lähdevesien saamasta kansainvälisestä arvostuksesta. Palkinnot tuovat lisäarvoa ja vahvistavat lupaustamme maailman parhaasta vedestä, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala iloitsee.

 

Lataa tiedote (pdf)

04.07.2016