Finn Spring

Ajankohtaista

SPRING AQUA Premium lähdevesipullo voittoon kansainvälisessä kilpailussa

 

SPRING AQUA Premium-lähdevesipullo on voittanut pääpalkinnon German Design Award 2017-muotoilukilpailun Excellent Communication Design-sarjan pakkauskategoriassa. Itse vesi, Keski-Pohjanmaalta Multilan lähteestä nostettava suomalainen SPRING lähdevesi, palkittiin kesällä maailman parhaana Superior Taste Award - kilpailussa Brysselissä.

"Maailman parhaalle vedelle arvoisensa kuoret"

- Elintarvikkeena puhdas lähdevesi on korkealle arvostettu tuote maailmalla. Premium-pullomme ajatuksena on korostaa tätä arvoa entisestään - antamalla maailman parhaalle vedelle arvoisensa, kauniit kuoret. On hienoa viedä suomalaisen puhtaan veden hyvää sanomaa tämän uuden tunnustuken siivittämänä, iloitsee Finn Springin markkinoinnista vastaava Minna Ali-Haapala.

German Design Award on yksi maailman tunnetuimmista muotoilukilpailuista. Saksan muotoiluneuvoston (Rat Für Formgebung / German Design Council) kansainvälinen kilpailutuomaristo valitsee voittajiksi projekteja, jotka edustavat uraauurtavaa panostusta muotoilun piirissä. Minna Ali-Haapalan mukaan Finn Springin pullodesign kutsuttiin kilpailuun mukaan järjestäjän toimesta,

- SPRING AQUA Premium-vesi ei vielä ole Saksan markkinoilla kovin tunnettu tuote. Olemme iloisesti yllättyneitä ja ylpeitä siitä, että kilpailuorganisaatio on silti ollut tietoinen pullostamme ja nimesi sen ehdokaslistalle. Jo pelkkä shortlistalle päätyminen näin kovatasoisessa kilpailussa oli meille voitto - palkinto tekemästämme työstä.

Lasin juhlava muotokieli kevyessä muovipullossa

SPRING AQUA Premium-muovipullo on suunniteltu Suomessa. Design on kehitetty sisäisesti Finn Spring Oy:n oman tiimin toimesta. Pullon etiketit on sunniteltu yhteistyössä mainostoimisto Dotter Creative Groupin kanssa. Pullo sai kansainvälistä tunnustusta jo vuonna 2015 voittaessaan Pentawards-muotoilukilpailun Gold Award juomasarjassa.

Minna Ali-Haapalan mukaan pullodesignin ajatuksena oli luoda jiin upea vesipullo, että sen voisi sellaisenaan nostaa ruokapöytään, osaksi juhlakattausta.

- Olemme aiemmin pakanneet lähdevettä myös lasipuulloon, jonka muotokieli toimi meillä inspiraationa Premium-pullon suunnittelussa. Tavoitteenamme oli tehdä juhlava, mutta kevyt ja kierrätettävä muovipullo, joka muistuttaa enemmänkin lasia. Tässä tavoitteessa olemme mielestämme onnistuneet.

Lisätiedot:

Minna Ali-Haapala / minna.ali-haapala@finnspring.fi / 044 5623 425

 

Lataa tiedote

25.10.2016