Finn Spring

Ajankohtaista

Göran Weber Finn Spring Oy:n kaupalliseksi johtajaksi

KTM Göran Weber on nimitetty Finn Spring Oy:n kaupalliseksi johtajaksi johtamaan ja kehittämään tytäryhtiö Guttsta Källan liiketoimintoja Ruotsissa. Lähitulevaisuudessa hän ottaa laajemmin vastuuta Finn Spring -konsernin myynnin, markkinoinnin ja viennin kehittämisestä. Weber työskentelee myös konsernin johtoryhmässä. Hän aloitti tehtävässään 13.2.2017.

Weberillä on pitkä kokemus markkinoinnin, myynnin ja yleisjohdon tehtävistä kansainvälisissä yrityksissä kotimaassa, Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Hän on toiminut mm. Suomen ja Baltian liiketoimintojen johtajana Selectassa (kahvi- ja kioskiautomaatit) sekä kuluttajadivisioonan pohjoismaisena johtajana Freudenberg Household Products -konsernissa (Vileda ja Wettex -kodinsiivoustuotteet).

Finn Spring Oy on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Kasvua ovat vauhdittaneet kustannustehokas tuotanto, vahva tuotekehitys, korkea laatu sekä tuotteille myönnetyt useat kansainväliset palkinnot. Myös Guttsta Källassa on näköpiirissä kiihtyvän kasvun vuodet.

Virpi Ali-Haapala
Hallintojohtaja

07.03.2017