Finn Spring

Ajankohtaista

Finn Springin lähdevedet jälleen voitokkaita makutestissä Brysselissä

Finn Springin lähdevesi ja hiilihapollinen lähdevesi saivat kumpikin arvosanan ”poikkeuksellisen hyvä maku”. International Taste and Quality Institute on Brysselissä toimiva organisaatio, joka testaa vuosittain korkealaatuisia elintarvikkeita ja edistää niiden menekkiä. Tunnustus on merkittävä, sillä tuotteita oli arvioimassa ansioitunut kansainvälinen, peräti 250 huippukokin ja -sommelierin muodostama raati. Arvioinnin kohteina olivat tuotteen yleinen hedonistinen nautinnollisuus, ulkonäkö, tuoksu, koostumus, maku ja suutuntuma. Finn Springin kristallinkirkas vesi palkittiin toisena vuonna peräkkäin. Superior Taste Award -palkintoja on myönnetty tuotteille 120 maasta.

Malja maailman parhaalle vedelle!

UNESCO on tutkinut makean veden laatua eri puolilla maailmaa ja havainnut suomalaisen juomaveden laadultaan maailman parhaaksi. Ainutlaatuisen puhdas ja raikas lähdevesi on Finn Springin liiketoiminnan perusta ja kaikkien tuotteiden sydän. Ikuisesti kiertävä raaka-aine nousee Multilan luonnonlähteestä, jonka mittavasta kapasiteetista yritys käyttää noin 30 prosenttia. Luonnonlähteissä vesi uusiutuu jatkuvasti eikä vedenotto vaikuta niiden toimintaan tai pohjaveteen. Kaikkien SPRING-tuotteiden aiheuttama hiilijalanjälki on hyvitetty.

Finn Spring Oy on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys Keski-Pohjanmaalta, joka työllistää noin 80 henkilöä. Yrityksen liikevaihto oli 19,5 miljoonaa euroa vuonna 2016. Yritys valmistaa vuosittain noin 70 miljoonaa litraa lähdevesipohjaisia juomia. Konsernilla on tuotantolaitokset Toholammilla ja Lestijärvellä sekä tytäryritys Guttsta Källa Ruotsissa.

Lisätiedot:
Virpi Ali-Haapala
hallintojohtaja
virpi.ali-haapala@finnspring.fi
puh. 040 827 8711

www.finnspring.fi
http://www.itqi.com/
https://www.facebook.com/springjuomat
www.instagram.com/springjuomat

Lataa tiedote

22.06.2017