Finn Spring

Ajankohtaista

Finn Springin lähdevedet menestyivät jälleen maineikkaassa Superior Taste Award 2018 -makutestissä Brysselissä. Huipputason sommeliereista muodostuva, vuosittain vaihtuva International Taste & Quality Instituten raati myönsi SPRING-lähdevedelle täydet kolme tähteä, jo kolmantena vuonna peräkkäin. Tämän ansiosta Multilan lähteen vesi sai Crystal Taste Award -palkinnon tunnustuksena korkeasta laadustaan. Samalla hiilihapollinen SPRING-lähdevesi palkittiin kolmella tähdellä kuten myös vuonna 2017.

Raadin arviointikriteereitä sokkotestissä olivat ensivaikutelma, ulkonäkö, tuoksu, maku ja loppuvaikutelma. Makutestiin osallistuu vuosittain mittava määrä elintarvikkeita eri puolilta maailmaa. Finn Springin vedet olivat tänä vuonna ainoat suomalaiset tuotteet palkittujen joukossa.

             

 

06.06.2018