Finn Spring

Ajankohtaista

Finn Springillä ekologisuus ja ympäristövastuu ovat yksi toiminnan kulmakivistä. Etsimme jatkuvasti uusia, innovatiivisia tapoja toimia ympäristön kannalta kestävämmin sekä pienentää tuotannossamme syntyvää hiilijalanjälkeä.

Härkänevan-tuotantolaitoksemme jätevedet puhdistetaan Owatec Groupin kehittämällä elektroflotaatioon perustavalla menetelmällä. Prosessissa käytettävä kemikaali on täysin vaaraton ja biohajoava. Jätevedessä olevat epäpuhtaudet, kuten rasvat, BOD ja COD saadaan poistettua tehokkaasti. Puhdistuksen jälkeen käsitelty vesi voidaan laskea luontoon, joten siitä ei synny ylimääräisiä kuluja tai kuormitusta ympäristöön.

Owatec Group Oy on vesi- ja ympäristöalan yhtiö, joka tarjoaa ratkaisut veden- ja jätteiden käsittelyyn. Owatec on erikoistunut arvokomponenttien talteenottoon sekä jätevirtojen hyödyntämiseen ja vähentämiseen prosesseja tehostamalla.

 

Lisätietoja owatec.fi, finnspring.fi

03.12.2018