Finn Spring

Ajankohtaista

TUOTANNON JA VARASTON TYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme toimeliaita ja oma-aloitteisia juoma-alan tuotannon ja varaston työntekijöitä. Tehtävät ovat vakituisia ja sijaitsevat tuotantolaitoksillamme Toholammilla ja Lestijärvellä.

Tuotantotehtävässä valmistat ja pakkaat lähdevesipohjaisia juomia tuotantolinjoilla. Käytät työssäsi automaattisia tuotantokoneita ja huolehdit laadunseurannasta.

Varastotehtävässä hoidat kuormien lastauksia, rahtiasiakirjoja ja muita automaattivaraston ja logistiikan tehtäviä.

Odotamme sinulta jämäkkää ja positiivista työotetta sekä sopeutumista vuorotyöhön. Katsomme teknisen osaamisen eduksesi, mutta tärkeintä on halusi oppia uutta. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hygieniapassia, jonka hankinnassa autamme tarvittaessa.

Tarjoamme haasteelliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työyhteisön kasvavassa yrityksessämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian osoitteeseen: virpi.ali-haapala@finnspring.fi. Lisätietoja saat hallintojohtaja Virpi Ali-Haapalalta puh. 040 827 8711 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 90 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 28,1 miljoonaa euroa vuonna 2019.

01.09.2021