Finn Spring

Ajankohtaista

Tuotanto- ja varastotyöntekijöitä vakituiseen ja kausityöhön

 

Haemme työntekijöitä monipuolisiin tuotanto- ja varastotehtäviin juomatehtaillemme Toholammille ja Lestijärvelle. Tarjoamme sekä vakituisia työtehtäviä että kausityötä kesäsesongin ajaksi. Työskentelet mielenkiintoisten juomatuotteiden parissa Suomen suurimmalla lähdevesipohjaisten juomien valmistajalla.

Tuotantotehtävissä valmistat ja pakkaat juomia tuotantolinjoilla, käytät tuotantokoneita ja huolehdit laadunseurannasta. Varastotehtävissä hoidat juomakuormien lastauksia, rahtiasiakirjoja ja muita varaston ja logistiikan tehtäviä.

Odotamme sinulta jämäkkää ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työhön. Työtehtävät ovat vuorotyötä, jonka ikäraja on 18 vuotta. Tarvitset tehtävissä IT-taitoja ja katsomme muun teknisen osaamisen eduksesi. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hygieniapassia, jonka hankinnassa autamme tarvittaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi: siiri.niemela@finnspring.fi. Lisätietoja saat talous- ja hallintovastaava Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on 30-vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaan puhtaassa lähdevedessä. Satahenkinen henkilöstömme valmistaa vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

21.02.2022