Finn Spring

Ajankohtaista

Kunnossapidon osaaja

 

Haemme kunnossapidon osaajaa juoma-alan tuotantolaitoksellemme Toholammille. Työssäsi varmistat juomatuotannon sujuvuuden hoitamalla tuotantokoneiden ja -automaation ylläpito- ja huoltotehtäviä. Työhösi sisältyy myös projektiluontoisia kehitys- ja muutostehtäviä.

Odotamme sinulta kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Katsomme eduksesi sähkö- tai konetekniikan koulutuksen sekä logiikka- ja automaatiotekniikan tuntemuksen. Olet toimelias, työotteeltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne työhön. Kunnossapidon työtehtävät ovat vuorotyötä. Tarvitset tehtävässä riittävää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme haasteelliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työyhteisön kasvavassa yrityksessämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian osoitteeseen: siiri.niemela@finnspring.fi. Lisätietoja saat talous- ja hallintovastaava Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 90 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 26,8 miljoonaa euroa vuonna 2021.

13.04.2022