Finn Spring

Ajankohtaista

Finn Springin lähdevedelle Diamond Taste Award -makupalkinto Brysselissä

 

Keskipohjalaisen Finn Springin valmistama SPRING AQUA Premium Lähdevesi sai kesäkuussa Brysselissä Superior Taste Award -makutestin korkeimman tunnustuksen, Diamond Taste Awardin.

Michelin-tason keittiömestareista ja sommeliereista koostuva raati arvioi elintarvikkeiden makua ja laatua vuosittaisessa Superior Taste Award -sokkotestauksessa. Gastronomian asiantuntijaorganisaatio International Taste Institute myöntää Diamond Taste Awardin tuotteille, jotka saavat makutestissä vaihtuvalta asiantuntijaraadilta täydet kolme tähteä seitsemänä vuonna peräkkäin.

Finn Spring on osallistunut makutestiin vuodesta 2016 saadakseen riippumattoman asiantuntijaraadin arvion lähdevetensä mausta ja laadusta. Jokaisella kerralla SPRING AQUA Premium Lähdevesi on arvioitu poikkeuksellisen laadukkaaksi tuotteeksi. Arviointikriteereinä Superior Taste Award -testissä ovat tuotteen ulkonäkö, tuoksu, maku ja jälkimaku. Multilan luonnonlähteestä Keski-Pohjanmaan Lestijärveltä nouseva SPRING AQUA Premium Lähdevesi sai vuonna 2022 Diamond Taste Awardin yhtenä kahdeksastatoista elintarvikkeesta eri puolilta maailmaa. Vuodesta 2005 järjestettyyn makutestaukseen on tähän mennessä osallistunut yhteensä tuhansia tuotteita yli sadasta maasta.

Lisätiedot:

Hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala

virpi.ali-haapala@finnspring.fi

p. 040 827 8711 

https://www.taste-institute.com/

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 90 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 26,8 miljoonaa euroa vuonna 2021.

 

30.06.2022