Finn Spring

Ajankohtaista

Laatuasiantuntija

 

Haemme laatuasiantuntijaa vakituiseen tehtävään Toholammin pääkonttorillemme. Laatuasiantuntijana työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset laadun ja elintarviketurvallisuuden hallinnan sekä tuotekehityksen tehtävät.

Tehtävässä varmistat, että asiakkaamme saavat nauttia laadukkaista juomatuotteista, ja pääset kehittämään uutuustuotteita. Lopullinen työnkuva ja -nimike muokataan tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen mukaisesti yhteistyössä laatutiimin kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta elintarvikealalla työskentelystä ja/tai tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutusta. Katsomme työskentelyn laatujärjestelmien (mm. BRC, ISO 22000) parissa eduksesi.

Olet työssäsi positiivinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Olet taitava tiimipelaaja ja toimit hyvin paineen alla. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen. Arvostamme myös sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme moninaiset työtehtävät kasvavassa yrityksessämme vetovoimaisella elintarvikealalla sekä mukavan työyhteisön ainutlaatuisessa, luonnonläheisessä ympäristössä. Henkilöstöllämme on käytössään lounas- ja liikuntaedut sekä laajemmat työterveyspalvelut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 11.9.2022 mennessä: siiri.niemela@finnspring.fi. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.


Finn Spring on 31-vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaan puhtaassa lähdevedessä. Satahenkinen henkilöstömme valmistaa vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

17.08.2022