Finn Spring

Ajankohtaista

Laatukoordinaattori

 

Haemme laatukoordinaattoria vakituiseen tehtävään Toholammin pääkonttorillemme. Laatukoordinaattorina työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset laadun ja elintarviketurvallisuuden hallinnan sekä tuotekehityksen tehtävät.

Hoidat työssäsi BRC-elintarviketurvallisuusjärjestelmän valvontaan ja toteuttamiseen liittyviä tehtäviä kuten hygieniakierroksia ja sisäisiä auditointeja. Osallistut tuotekehitykseen valmistamalla tuotekehitysnäytteitä valmiiden reseptien pohjalta ja olet mukana ideoimassa uusia tuotteita. Ylläpidät myös erilaisia tuotetietojärjestelmiä (mm. Synkka, Palpa) sekä hallinnoit Finn Springin tiloissa toimivan Lylyn Pisaran kahvila-ravintolan, uimahallin ja kuntosalin omavalvontajärjestelmiä.

Odotamme sinulta kokemusta elintarvikealalla tai muussa prosessiteollisuudessa työskentelystä ja/tai tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutusta. Voit olla niin vastavalmistunut kuin jo pidempään laadunvalvonnan parissa toiminut ammattilainen. Katsomme työskentelyn laatujärjestelmien (mm. BRC, ISO 22000) parissa eduksesi.

Olet työssäsi positiivinen, oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva. Olet taitava tiimipelaaja ja toimit hyvin paineen alla. Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen. Arvostamme myös sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme moninaiset työtehtävät kasvavassa yrityksessämme vetovoimaisella elintarvikealalla sekä mukavan työyhteisön ainutlaatuisessa, luonnonläheisessä ympäristössä. Henkilöstöllämme on käytössään lounas- ja liikuntaedut sekä laajemmat työterveyspalvelut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9.2022 mennessä: siiri.niemela@finnspring.fi. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on 31-vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaan puhtaassa lähdevedessä. Satahenkinen henkilöstö valmistaa vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

05.09.2022