Finn Spring

Ajankohtaista

Mekaanisen kunnossapidon osaaja

 

Haemme mekaanisen kunnossapidon osaajaa tuotantolaitoksellemme Toholammille. Työssäsi osallistut juomatuotannon koneiden ja laitteiden kunnossapitoon sekä ennakkohuoltoon. Työhösi sisältyy myös projektiluontoisia kehitys- ja muutostehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai vuosien tuomaa kokemusta. Soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto tai tuotantotekniikan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto. Olet toimelias, työotteeltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne työhön. Kunnossapidon työtehtävät ovat vuorotyötä. Tarvitset tehtävässä riittävää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työyhteisön kasvavassa perheyrityksessämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian osoitteeseen: siiri.niemela@finnspring.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme sopivan ehdokkaan kanssa mahdollisimman pian.

Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on 31-vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaan puhtaassa lähdevedessä. Satahenkinen henkilöstö valmistaa vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

07.10.2022