Finn Spring

Ajankohtaista

Sähköasentaja

 

Haemme sähköasentajaa juoma-alan tuotantolaitoksellemme Toholammille. Työssäsi varmistat juomatuotannon sujuvuuden hoitamalla koneiden ja automaation ylläpito- ja huoltotehtäviä. Työhösi sisältyy myös projektiluontoisia kehitys- ja muutostehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa sähköalan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sähköasentajan tehtävistä. Olet toimelias, työotteeltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne työhön. Sähköasentajan työtehtävät ovat vuorotyötä. Tarvitset tehtävässä riittävää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työyhteisön kasvavassa perheyrityksessämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian osoitteeseen: siiri.niemela@finnspring.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme sopivan ehdokkaan kanssa mahdollisimman pian.

Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on 31-vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaan puhtaassa lähdevedessä. Satahenkinen henkilöstö valmistaa vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

07.10.2022