Finn Spring

Ajankohtaista

Kausityöntekijöitä tuotantoon ja varastolle

 

Haemme kausityöntekijöitä monipuolisiin tuotanto- ja varastotehtäviin juomatehtaillemme Toholammille ja Lestijärvelle kesäsesongin ajaksi. Työskentelet kiinnostavien juomatuotteiden parissa Suomen suurimmalla lähdevesipohjaisten juomien valmistajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-kesäkuussa 2023.

Tuotantotehtävissä valmistat ja pakkaat juomia tuotantolinjoilla, käytät tuotantokoneita ja huolehdit laadunseurannasta. Varastotehtävissä hoidat juomakuormien lastauksia, rahtiasiakirjoja ja muita varaston ja logistiikan tehtäviä.

Odotamme sinulta jämäkkää ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työhön. Työtehtävät ovat vuorotyötä, jonka ikäraja on 18 vuotta. Tarvitset tehtävissä IT-taitoja ja katsomme muun teknisen osaamisen eduksesi. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hygieniapassia, jonka hankinnassa autamme tarvittaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen siiri.niemela@finnspring.fi. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961.

Finn Spring on 31-vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaan puhtaassa lähdevedessä. Satahenkinen henkilöstömme valmistaa vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

19.01.2023