Finn Spring

Ajankohtaista

Siivooja

 

Haemme kokoaikaista siivoojaa vakituiseen tehtävään. Työskentelet joko Toholammin Härkänevan tai Lestijärven tuotantolaitoksellamme. Tehtäviisi kuuluu tehdas-, ravintola-, toimisto- ja uimahallitilojen puhtaanapitoa. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja mukavan työyhteisön ainutlaatuisessa, luonnonläheisessä ympäristössä. Henkilöstöllämme on käytössään lounas- ja liikuntaedut sekä laajemmat työterveyspalvelut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: siiri.niemela@finnspring.fi. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, Thunder Energy, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 29 miljoonaa euroa vuonna 2022.

21.04.2023