Finn Spring

Ajankohtaista

Kunnossapidon osaaja

 

Haemme kasvavaan yritykseemme kunnossapidon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi osallistut juomatuotannon koneiden ja laitteiden kunnossapitoon sekä ennakkohuoltoon. Työhösi sisältyy myös projektiluontoisia kehitys- ja muutostehtäviä. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Toholammilla ja Lestijärvellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai työvuosien tuomaa kokemusta. Soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto tai tuotantotekniikan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto.

Olet toimelias, työotteeltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on positiivinen asenne työhön. Kunnossapidon työtehtävät ovat vuorotyötä. Englannin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mukavan ja innostavan työyhteisön Suomen suurimmalla lähdevesipohjaisten juomien valmistajalla. Henkilöstöllämme on käytössään lounas- ja liikuntaedut sekä laajemmat työterveyspalvelut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.11.2023 mennessä osoitteeseen siiri.niemela@finnspring.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja työtehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

 

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, Thunder Energy, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka.

Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 29 miljoonaa euroa vuonna 2022.

16.10.2023