Finn Spring

Ajankohtaista

Tuotanto- ja varastotyöntekijöitä (5 paikkaa)

 

Haemme kasvavaan yritykseemme kahta tuotantotyöntekijää ja yhtä varastotyöntekijää Toholammin tehtaallemme sekä kahta tuotantotyöntekijää Lestijärven tehtaallemme määräaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat elokuun 2024 loppuun.

Tuotantotehtävissä valmistat ja pakkaat juomia tuotantolinjoilla, käytät tuotantokoneita ja huolehdit laadunseurannasta. Varastotehtävässä hoidat juomakuormien lastauksia, rahtiasiakirjoja ja muita varaston ja logistiikan tehtäviä.

Odotamme sinulta jämäkkää ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työhön. Työtehtävät ovat vuorotyötä, jonka ikäraja on 18 vuotta. Tarvitset tehtävissä IT-taitoja ja katsomme muun teknisen osaamisen eduksesi. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hygieniapassia, jonka hankinnassa autamme tarvittaessa.

Työskentelet kiinnostavien juomatuotteiden parissa Suomen suurimmalla lähdevesipohjaisten juomien valmistajalla. Henkilöstöllämme on käytössään lounas- ja liikuntaedut sekä laajemmat työterveyspalvelut.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.11.2023 mennessä osoitteeseen siiri.niemela@finnspring.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja työtehtävät täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

Finn Spring on Suomen suurin lähdevesipohjaisten juomien valmistaja, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, Thunder Energy, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka.

Olemme keskipohjalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 henkilöä Toholammilla ja Lestijärvellä. Valmistamme vuosittain noin 100 miljoonaa litraa juomia, ja liikevaihtomme oli 29 miljoonaa euroa vuonna 2022.

16.10.2023