Finn Spring

Ajankohtaista

Kesä- ja kausityöntekijöitä tuotanto- ja varastotehtäviin

 

Haemme kesä- ja kausityöntekijöitä monipuolisiin tuotanto- ja varastotehtäviin juomatehtaillemme Toholammille ja Lestijärvelle kesäsesongin ajaksi. Työskentelet kiinnostavien juomatuotteiden parissa Suomen suurimmalla lähdevesipohjaisten juomien valmistajalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan maalis-kesäkuussa 2024.

Tuotantotehtävissä valmistat ja pakkaat juomia tuotantolinjoilla, käytät tuotantokoneita ja huolehdit laadunseurannasta. Varastotehtävissä hoidat juomakuormien lastauksia, rahtiasiakirjoja ja muita varaston ja logistiikan tehtäviä.

Odotamme sinulta jämäkkää ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työhön. Työtehtävät ovat vuorotyötä, jonka ikäraja on 18 vuotta. Tarvitset tehtävissä IT-taitoja ja katsomme muun teknisen osaamisen eduksesi. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hygieniapassia, jonka hankinnassa autamme tarvittaessa.

Henkilöstöllämme on käytössään lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut (Epassi) sekä laajemmat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Myös Lylyn Pisaran uimahalli- ja kuntosalipalvelut ovat käytettävissäsi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen siiri.niemela@finnspring.fi. Hakuaika tehtäviin päättyy 15.2.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävät täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961.

Finn Spring on vuonna 1991 perustettu keskipohjalainen perheyritys, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, Thunder Energy, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Satahenkinen henkilöstömme valmistaa Toholammilla ja Lestijärvellä vuosittain yli 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

08.01.2024