Finn Spring

Ajankohtaista

Siivooja Toholammille tai Lestijärvelle

 

Haemme kokoaikaista siivoojaa vakituiseen tehtävään. Työskentelet joko Toholammin Härkänevan tai Lestijärven tuotantolaitoksellamme. Tehtäviisi kuuluu tehdas-, ravintola-, toimisto- ja uimahallitilojen puhtaanapitoa.

Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työhön. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja mukavan työyhteisön ainutlaatuisessa, luonnonläheisessä ympäristössä. Henkilöstöllämme on käytössään lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut (Epassi) sekä laajemmat työterveyspalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Myös Lylyn Pisaran uimahalli- ja kuntosalipalvelut ovat käytettävissäsi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen: siiri.niemela@finnspring.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 31.5.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja saat talous- ja hallintopäällikkö Siiri Niemelältä puh. 044 998 2961 ja osoitteesta www.finnspring.fi.

Finn Spring on vuonna 1991 perustettu keskipohjalainen perheyritys, jonka tuotemerkkejä ovat Villi, Thunder Energy, SPRING, SPRING AQUA Premium ja Ukko-Pekka. Satahenkinen henkilöstömme valmistaa Toholammilla ja Lestijärvellä vuosittain yli 100 miljoonaa litraa juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille.

07.05.2024