Finn Spring

Finn Spring valmistajana

Finn Spring valmistajana

Merkittävänä osana yritystoimintaamme toimimme erilaisten lähdevesipohjaisten juomien kehittäjänä ja tuottajana asiakkaiden omille tuotemerkeille. Valmistamme noin 90 % Suomessa myytävistä lähdevesistä. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa pystymme tarjoamaan koko palveluprosessin aina tuotekehityksestä valmistukseen saakka.

Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme toiveiden ja vaatimusten mukaisia lähdevesipohjaisia tuotteita. Työmme haluamme tehdä ympäristöä kunnioittaen ja asiakasta arvostaen. Perheyrityksen arvojen mukaan haluamme palvella asiakkaitamme suoraan ja rehellisesti. Organisaatiomme on kevyt ja pystymme palvelemaan joustavasti ja nopeasti.

Yhteistyökumppanina olemme luotettava ja laadukas. Säännölliset investoinnit tuotantoon takaavat, että tuotteidemme hinta-laatusuhde säilyy kilpailukykyisenä, ja että käytämme energiaa ja raaka-aineita tehokkaasti. Tuotantomme on sertifioitu ja laatu on meille ykkösasia. Oma laatuosastomme testaa veden sekä valmiiden tuotteiden laatua päivittäisillä kokeilla. Tuotantomme on sertifioitu vuodesta 2001 lähtien. Meille on myönnetty BRC–elintarviketurvallisuussertifikaatti vuonna 2021.

Etsitkö juomallesi tuottajaa tai onko sinulla juomiin liittyvä idea, mutta toteutus on vielä epäselvää? Otathan yhteyttä myyntiimme myynti@finnspring.fi.