Finn Spring

Lähdevesi & laatu

Lähdevesi ja laatu

Toimintamme keskiössä on puhdas suomalainen lähdevesi ja se on kaikkien tuotteidemme perusta. UNESCO on tutkinut makean veden laatua eri puolilla maailmaa ja havainnut suomalaisen juomaveden laadultaan maailman parhaaksi. Ajatuksemme mukaisesti vesi on ikuisesti kiertävä luonnontuote. A mundo condito - maailman luomisesta lähtien.

SPRING-lähdevesien laatu ja maku on palkittu myös kansainvälisesti. Saimme arvostetun ja maailmanlaajuisen Superior Taste Award -laatutunnustuksen: SPRING-lähdevedelle ja hiilihapotetulle lähdevedelle myönnettiin täydet 3 tähteä.

superior taste award 3

Toimimme Keski-Pohjanmaalla, keskellä puhtainta suomalaista luontoa. Lähdevetemme nostetaan Multilan luonnon lähteestä, jonka kapasiteetti on mittava. Lähteen kapasiteetista on tällä hetkellä käytössä noin 30 %. Luonnonlähteessä vesi uusiutuu jatkuvasti, eikä vedenottomme ei vaikuta sen toimintaan tai pohjaveteen, ylimenovesi virtaa purona Lestijokeen.

Testaamme vedenlaatua päivittäisillä kokeilla. Veden puhtaus on tärkein laatutekijä meillä valmistettavissa tuotteissa. Tuotantomme on sertifioitu vuodesta 2001 lähtien. Bureau Veritas Certification Finland myönsi meille ISO 22000 -laatusertifikaatin vuonna 2007. Laatusertifikaatti myönnettiin Finn Spring Oy:lle ensimmäisenä lähdeveden pakkaajana Suomessa.

 

Syksyllä 2013 Finn Spring Oy:lle myönnettiin FSSC 22 000 – elintarviketurvallisuussertifikaatti, joka on sertifiointijärjestelmä elintarvikkeiden valmistajille. FSSC 22 000 -sertifikaatin avulla pystymme arvioimaan ja osoittamaan, että valmistetut tuotteet täyttävät elintarviketurvallisuusvaatimukset, ja pystymme hallinnoimaan elintarviketurvallisuuden riskejä.

Standardoinnin edut

  • avoimuuden lisääntyminen yritystoiminnassa
  • tuotannon virtaviivaistuminen
  • elintarvikkeisiin liittyvien riskien minimointi
  • sisäisten prosessien tehostuminen
  • henkilökunnan motivaation paraneminen
  • ennakoivaa suhtautumista elintarviketurvallisuuteen
  • keskittyminen tärkeimpiin elintarviketurvallisuuden haasteisiin

 

Oiva-raportti ->