Finn Spring

Liikeidea ja arvot

Liikeidea

Kehitämme ja valmistamme erilaisia lähdevesipohjaisia juomia omalle SPRING-merkille sekä asiakkaiden omille merkeille. Tavoitteenamme on tehdä asiakkaiden toiveiden ja vaatimusten mukaisia, suomalaisia, raikkaita lähdevesipohjaisia tuotteita. Työmme haluamme tehdä ympäristöä kunnioittaen ja asiakasta arvostaen.

Arvot

Olemme määritelleet toiminnallemme arvot, joita olemme sitoutuneet noudattamaan kaikessa yritystoiminnassamme.

Asiakaslähtöisyys ja hyvä asiakaspalvelu

Toimintamme lähtökohtana on asiakkaan palveleminen ammattitaitoisesti ja ihmistä kunnioittaen. Haluamme että perheyrityksemme fiilis ja toimintamalli välittyy omasta yrityskulttuuristamme aina asiakkaalle asti. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Voit antaa palautetta joko sähköpostilla tai palautelomakkeen kautta.

Ainutlaatuinen osaaminen ja innovaatiot

Meille on tärkeää kehittää tuotantoamme ja osaamistamme. Säännölliset investoinnit tuotannon ajanmukaisin laitteisiin varmistavat jatkuvan tehokkuuden. Olemme esimerkiksi uusineet konekantaamme, jolloin tuotteidemme hinta-laatusuhde säilyy kilpailukykyisenä ja käytämme energiaa ja raaka-aineita tehokkaammin. Myös laatu- ja tuotekehitysosastomme elää ajan hermolla ja seuraamme trendejä sekä uusia innovaatioita tuotekehittelyssämme. Osaava ja sitoutunut henkilökunta on suuri voimavaramme.

Perheyrityksen henki, yrityksen ja henkilökunnan hyvinvointi

Olemme suomalainen perheyritys, jonka tahtotilana on myös pysyä sellaisena. Olemme yksi Toholammin ja Lestijärven suurimmista työnantajista ja työllistämme noin 100 henkeä. Pitkät työsuhteet ovat meille tärkeitä, haluamme että työntekijät viihtyvät talossa ja perheyrityksen fiilis näkyy ja tuntuu. Osaavat ja omistautuneet työntekijämme luovat omalta osaltaan hyvän ja viihtyisän työympäristön. Yrityksemme perhemäinen ilmapiiri rakentuu työntekijöiden sitoutuneisuudesta ja yrittäjähenkisestä asenteesta.

Ekologisuus ja ympäristöarvot

Pyrimme toiminnassamme kunnioittamaan luontoa, nouseehan tärkein raaka-aineemmekin, lähdevesi suoraan luonnosta. Hyvitämme kaikkien SPRING-tuotteiden aiheuttaman hiilijalanjäljen ostamalla päätösoikeuksia hankkeista, jotka tuottavat päästötöntä energiaa. Teemme tämän sydämellä ja lupauksemme ei ole vain kauniita sanoja vastuullisuudesta, vaan ihan oikeaa konkretiaa. Arkipäiväisessä työssämme teemme sellaisia valintoja jo toimenpiteitä, joiden kautta SPRING-tuotteista syntyvä hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Olemme esimerkiksi siirtyneet käyttämään vihreästi tuotettua sähköä.

Kannattava liiketoiminta

Missionamme on täyttää asiakkaidemme juomiin liittyvät toiveet ja vaatimukset. Haluamme tuoda lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla korkealaatuisia, kustannustehokkaita ja kannattavia tuotteita sekä tietoa tuotteen alkuperästä ja ekologisuudesta.