Finn Spring

Liikeidea ja arvot

Olemme 30-vuotias suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat Keski-Pohjanmaan puhtaassa lähdevedessä. Suomalainen perheyrittäjyys näkyy toiminnassamme arvopohjaisena ja välittävänä kulttuurina. Kulttuurina, josta olemme ylpeitä. Omistajiemme tahtotila on pitää Finn Spring arvopohjaisena perheyrityksenä myös liiketoimintamme kasvaessa Suomessa ja kansainvälisesti.

Liikeideamme

Valmistamme ja kehitämme kuluttajia kiinnostavia korkealaatuisia juomia omille tuotemerkeillemme sekä sopimusvalmistajana asiakkaidemme tuotemerkeille. Tuomme markkinoille lisäarvoa puhtaalla lähdevedellä ja mahdollistamalla laadukkaiden tuotteiden myymisen kilpailukykyisillä hinnoilla.

Toimintaympäristömme

Suomi ja Ruotsi ovat kotimarkkinamme, joilla tuotantolaitoksemme, hyödyntämämme lähteet ja valtaosa asiakkaistamme sijaitsevat. Lisäksi mahdollistamme puhtaasta lähdevedestä nauttimisen myös vientimarkkinoillamme.

Olemassaolomme syy

Haluamme tarjota puhdasta pohjoismaista lähdevettä vastuullisena ja hyvinvointia edistävänä vaihtoehtona mahdollisimman monelle ihmiselle sellaisenaan tai kuluttajia kiinnostavien virvokkeiden perustana. Meille matka on yhtä tärkeä kuin määränpää, siksi toimimme aina perheyrityksemme arvojen mukaisesti, luontoa ja ihmisiä arvostaen ja alueellista hyvinvointia kehittäen.

Unelmamme

Haluamme yrityksenä luoda elinvoimaisuutta toimialueillamme ja kasvaa merkittävänä lähdevesipohjaisten juomien valmistajana, luontoa ja ihmisiä arvostaen ja alueellista hyvinvointia kehittäen.

Vastuullisuus

Haluamme olla tunnettu ennakkoluulottomana ja vastuullisena toimijana juoma-alalla. Vastuullisuus kuuluu yrityksemme arvoihin ja pyrimme vastuullisuudella luomaan yhteistä hyvinvointia ja kilpailukykyä. Haluamme että tekomme ja valintamme osoittavat arvostuksemme luontoa ja ihmisiä kohtaan.

 

Finn Springin arvot

Ylivertainen asiakaspalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme palvelua, joka lisää sekä meidän että heidän kilpailukykyään. Ajattelemme asiakaslähtöisesti ja toimimme joustavasti. Ainutlaatuisen asiakaspalveluhenkinen kulttuurimme näkyy kaikessa toiminnassamme. Asiakaspalvelumme kulmakiviä ovat palveluhenkisyys, innovatiivisuus, tuotteiden laatu, toimitusvarmuus ja kustannustehokkuus.

Luonnon arvostaminen

Kunnioitamme luontoa ja edistämme sen hyvinvointia. Arvostuksemme lähdeveteen ja luonnon rooliin sen puhdistajana on toimintamme ytimessä. Teemme niin suuret kuin arkisemmatkin päätökset vastuullisuus mielessämme. Toimintamme vastuullisuuden kehittäminen ja parempien toimintatapojen luominen ovat meidän kaikkien yhteinen vastuumme.

Ihmisten arvostaminen

Arvostamme toisiamme ja asiakkaitamme ihmisinä. Kunnioitamme toistemme osaamista, kuuntelemme toistemme mielipiteitä ja teemme töitä aidosti yhdessä. Huolehdimme kanssaihmistemme hyvinvoinnista ja toimimme tasa-arvoisesti. Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Olemme perhe, joka kulkee yhdessä yrittämisen kautta onnistumisiin.

Paikallisuus

Paikallisena perheyrityksenä alueellisen elinvoimaisuuden edistäminen on meille tärkeätä. Olemme ylpeitä juuristamme ja kannamme vastuumme työnantajana, veronmaksajana sekä paikallisena kehittäjänä ja luonnon hyvinvoinnin ylläpitäjänä. Edistämme paikallisuutta ja kotimaisuutta kaikilla toimipaikoillamme.